TOON ZIJBALK
Kledingtips voor volslanke mannen

Hou jij van lekker eten? Gaat die voorliefde slecht samen met je voorkeur voor een slim-fit overhemd? Lees dan onze handige tips voor mannen met een buikje. Met deze stijltips voor stevige heren ga je goed en comfortabel gekleed.

Allereerst: kleding hoort aangesloten te zitten. Niet te wijd en niet te strak. Met niet te strak bedoelen we dat kleding nergens onder spanning mag zitten, vooral niet bij knopen of ritsen. Als de stof van je kleding ergens onder spanning staat creëer je plooien, waardoor je eerder steviger lijkt dan slanker. Je kleding mag ook niet knellen als je je beweegt, check dus altijd even hoe de kleding zit als je gaat zitten of door je knieën gaat. Dit betekent niet dat je alles vanaf nu oversized moet dragen. Maar zorg dat de kleding aangesloten zit, zonder te knellen.

De overhemden die ShirtDeal verkoopt zijn 'Nederlands gesneden'. Dat betekent dat er iets meer ruimte is op de buik, zeker vanaf maat 41. 

Maar of je nou graag overhemden draagt, of iets anders, zoals pullovers of coltruien: je kunt beter niet besparen op de kledingkwaliteit. Je geeft je uiterlijk een behoorlijke upgrade met een goede kapper en mooie kwaliteitskleding. Kies voor natuurlijke, stevige stoffen die niet te veel aftekenen en lang meegaan. Vermijd synthetische stoffen.

Tot slot: probeer je outfit te ‘breken’ door verschillende kleuren en lagen te dragen. Kies bijvoorbeeld voor een kaki broek als je een donkerblauwe trui draagt. Zo voorkom je dat je lichaam er massief uitziet. Een andere mogelijkheid is een overhemd met print onder een jasje. Of een spijkerjack over een sweater.

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.