BLOG

Steeds meer mensen verkiezen de strijkvrije overhemden boven de normale overhemden. De webshop van ShirtDeal heeft onlangs naar buiten gebracht dat het aantal verkochte normale overhemden achterblijft op de verkoop van strijkvrije overhemden. 

Strijken is zooo 1940

Ondanks de crisis is de zakelijke man toch bereid meer te betalen voor een overhemd dat niet gestreken hoeft te worden. De vraag blijft of dit door de tijdwinst komt of omdat mensen een hekel hebben aan het strijken van de hemden. Qua merken steekt het merk Michaelis met kop en schouders uit boven de rest, als het aankomt op de kwaliteit van de strijkvrije shirts. Gek genoeg zijn deze shirts niet veel duurder dan normale overhemden van concurrerende merken.

Opvallend is verder dat veel klanten die voorheen normale overhemden bestelden, nu toch overstappen op de strijkvrije varianten. Verwacht wordt dat deze trend nog wel even door zal zetten. Ook in de fysieke kledingwinkels van ShirtDeal blijken de strijkvrije overhemden steeds populairder te worden.